De Goudvink

Gastouderopvang voor kinderen tot 12 jaar

Foto's

mijn eigen foto

Persoonlijke informatie:

Mijn naam is Aafke de Vries.
Ik ben moeder van een zoontje en sinds 2013 gastouder. Ik ben in het bezit van de juiste diploma’s en sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

De opvanglocatie:
Gastouderopvang De Goudvink is kleinschalig, flexibel en huiselijk. Gelegen aan een doodlopende straat. Op loopafstand van drie basisscholen; De Huve, de Stapvoorde en locatie kolibrie van de Compaan. In de omgeving bevinden zich verschillende speeltuinen.

Wat bied ik:
Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en zich kan ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo. Daarin wil ik hem/haar stimuleren en begeleiden. Door bijvoorbeeld het lezen van boeken, liedjes zingen, creatief bezig zijn en buiten spelen. De Goudvink biedt een gezellige en liefdevolle plek, waar uw kind wordt opgenomen in het gezin. Ik werk met thema’s om zo de verschillende seizoenen, feestdagen en leuke andere onderwerpen onder de aandacht te brengen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een kind leert dat melk van een koe komt en hoe groenten en fruit groeien. Dat wil ik de kinderen laten ontdekken in de tuin en bij de (kinder)boerderij.


Praktische informatie:
De Goudvink is geopend van maandag tot vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. Overige dagen in overleg en flexibele opvang is mogelijk. Voor kinderen van 0-12 jaar. Ik werk samen met gastouderbureau Parbedie. Voor meer informatie, tarieven en een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met mijzelf of Parbedie.

Telefoon: 0546-433031 of 074-3491834

Klik om ons te mailen.

© Gastouderopvang De Goudvink algemene voorwaarden